Вземането на душ само по себе си е много релаксиращо след тежък и дълъг ден. А ако съчетаете свежестта на водата с удовлетворението от страхотен оргазъм, независимо дали го постигате сами или с партньора си, удоволствието е върховно.

За него – върховното удоволствие под душа са помислили изобретателите на водоустойчиви секс играчки. Да разгледаме какво са измислили:

1. Вибратор за пръст

Може да се използва соло или с партньор за клиторна стимулация, съветват от sex-toys.how. Тази играчка работи най-добре, ако стоите под душа с разтворени крака.

2. Вибратор със засмукващ ефект

Те са удобен аксесоар за мастурбация без помощта на ръце. Този тип играчки могат да бъдат закрепени навсякъде из банята и след като заемете желаната позиция, да допринесат за вашето удовлетворение. Нещо повече: с тези вибратори може да се контролира скоростта и дълбочината, която искате да постигнете, и проектантите им твърдят, че са чудесен избор за допълнителна стимулация, докато правите орален секс с половинката си.

3. Вагинална засмукваща помпа
 
Тя засилва оргазма под душа.
 
4. Вибратор за G-точка
 
Той няма много копчета, притежава функция за бързо нагласяване на скоростта. Не само че ще открие вашата G-точка, но може да стимулира и клитора (чрез въртящите се топчета, прикрепени към основния вал).
 
5. Вибратор-пате

Хубавото при него е, че е най-дискретният вибратор, който може да съществува – прилича на малко сладко патенце, което обаче придобива голяма мощ, когато се задейства…
 
6. Вибратори масажори

С тях можете да стимулирате и клитора, и зърната на гърдите – те са за наистина интензивен оргазъм.
 
7. Анален стимулатор
 
При някои жени едновременната анална и вагинална стимулация води до достигането на мощен оргазъм. Предпочитаните анални стимулатори са силиконовите, защото се загряват до температурата на тялото, което ги прави гъвкави и способни да се движат в ритъм с вас.

TrafficNews.bg