Жените обичат да получават интимни ласки, така че защо не се постараете?

Наскоро един приятел, постави въпроса: Какво бихте направили, ако половинката ви отказва орална любов?

Вижте интересните резултати:

10 на сто се заклеват, че ще напуснат половинката си.

30 на сто се чудят, дали нещо не е наред с тях или с техните партньори.

47% ще се опитат да стигнат до корените на проблема, като директно го обсъдят.

Около 13% са заявили, че биха могли да живеят и южна любов.

Това означава, че почти 90% от хората считат липсата на орален секс за огромен проблем, така че ще ви подскажем какво и как. Момчета: Каквато и да е причината да спестяватене това женско удоволствие, вече е време да му дадете още един шанс!

Тук са 7 съвета, които ще ви помогнат бързо да се превърнете в орален експерт:

Съвет #1: Разпространете любовта. 

Жената харесва да съсредоточите вниманието си върху клитора. Въпреки това, ако фиксирате цялото си внимание на едно място, то става хипер чувствително, граничещо с болка. Разнообразявайте! Използвайте целия език. Направете го плосък, заострен, мек и твърд. Клиторът има 8000 нервни окончания, можете да ги стимулирате всичките!

Съвет #2: Започнете бавно. 

Това не е бързо хранене! Това е гурме ресторант и тя иска да се наслади на всеки миг. Целувайте и хапете вътрешните й бедра, използвайте устните или дъха си върху срамните й устни. Тя усеща всеки нюанс и чувството е много, много добро.

Съвет #3: Пропуснете порно триковете.

Момчета, тя е нормална, обикновена жена. Не е порно звезда. Плюс това, тя може да каже кога използвате азбучната техника на Хауърд Стърн (знаем, че може да бъдете по-креативни от това!). Вместо да опитвате нещо, което сте видели по телевизията, давайте го по-кротко. Опитайте с въртеливо езиче около клитора й, да направите малки кръгове, по часовниковата стрелка и след това обратно на часовниковата стрелка. Ще намери точното място, гарантирано.

Съвет #4: Забравете плана за игра.

 Ако влезете в спалнята със супер специфична крайна цел, казвайки, че ще я дарите с невероятен оргазъм, по-скоро ще убиете възбудата й, отколкото да я предизвикате! Защо? Защото  я ориентирате по-скоро към целта, а не към удоволствието, съответно тя губи интерес. Плюс това, би се чувствала ужасно и все едно нещо не е наред с нея, ако наистина полагате огромни усилия, а резултатът не е налице. Ако искате да я докарате до еякулация, то не влагайте цялата си енергия в това. Тя би искала да изпита върховната наслада, а не да се чувства като любимата ви xxl актриса.

Съвет #5: Запомнете златното правило.

 Помислете за всичките неща, които обичате, когато тя ви прави фелацио! Обичате ли нежното смучене? Гризкане? Леки зъбки? Дълбоко засмукване? Чудесно! Може би и тя обича същото! Много внимателно и нежно опитате тези техники върху клитора й. В края на краищата, клиторът е съставен от същата тъкан като на пениса, но с двойно повече нервни окончания.

Съвет #6: Не забравяйте пръстите! 

Много жени се наслаждават повече от един или два пръста вътре във вагината им, докато ги целувате или смучете клитора й. Може да я видите как разтърсва леглото от смесен оргазъм, щом опитате тази техника. Просто се уверете, че пръстите ви са изключително чисти и сте отстранили грубите ръбчета на ноктите (виж съвет #2 - тя чувства ВСИЧКО там долу).

Съвет #7: Влезте под кожата й! 

Ако тя усети, че го правите с нежелание, че се чувствате задължен или ви е скучно, желанието й тотално ще се изпари. Трябва да сте наясно колко уязвима се чувства тя, лежейки с разтворени крака. Постарайте се да бъдете много внимателни и покажете ентусиазъм, че наистина копнеете да я пратите в облаците. Обещаваме, че ще ви се отплати - тези малки усилия, които полагате, могат да превърнат една стеснителна дама в жизнена, палава жена. Точно такава, каквато винаги сте искали!

Още новини ТУК

TNS.bg