Хайде да проверим дали и за тях има някакви плюсове от тези ласки, или те са само необходимо задължение. Няма да коментираме лечебните свойства на спермата или ползата за лицевите мускули. Оставяме на другиго тези нелепи предположения.

Оралната любов укрепва отношенията ви

Да, да, точно така. Фелациото не е нещо мръсно или неморално. Ако наистина обичаш един човек, то ти го обичаш целия, а не го разделяш на части – едни лоши, а други хубави. Членът на любимия ти мъж с нищо не е по-лош от очите или устните му, от които много хора се възхищават. Когато правиш фелацио на мъжа си, ти му показваш не само че искаш да му доставиш удоволствие. Ти и го приемаш и обичаш изцяло, а това създава близки и интимни отношения помежду ви.

Можеш да се почувстваш господарка на положението

Когато умело му правиш фелацио, можеш лесно да управляваш възбудата и яркостта на оргазма му. Някои момичета споделят, че оралният секс унижава женското им достойнство. Но в действителност оралните ласки сякаш те издигат над него, контролирайки напълно възбудата му. Единствено в твоя власт е доставянето на най-силното удоволствие в целия му живот. Накарай го да те моли да не спираш! Или пък можеш да направиш така, че той да „финишира”, без дори да е разбрал какво му се е случило. С помощта на различни техники можеш да постигнеш различни резулати – можеш леко да го възбудиш и да преминеш към вагинален секс. Или пък точно обратното, леко да охладиш желанието му и да направиш любовния акт по-дълъг.

Повишаваш самооценката си

Умението да правиш зашеметяваща орлана любов влияе непосредствено върху женската самооценка и самоувереност. За женската самооценка е изключително важно постоянното потвърждение от мъжа, че той те харесва и все още те желае както преди. Колкото и жените да ни убеждават, че мъжете им ги обичат заради добрата им душа и хубавите им очи, всяка жена подозира истината. Дълбоко в душата си знае, че основното, което държи мъжът й до нея, е телесната любов. И фразата „Ти си по-добра от всички останали, с никоя друга не съм усещал такива неща” ще те вдъхнови далеч повече от „приятно ми е да си говоря с теб за поезия”.

Ти по-често ще получаваш кунилингус

Ако искаш мъжът ти да ти направи орален секс, просто си длъжна да можеш да правиш разтърсващо фелацио. При това да го правиш така, че той да вижда, че и ти самата получаваш удоволствие от процеса. Ако „отбиваш номера”, то партньорът ти веднага ще го види. И този факт не само съществено ще намали удоволствието му, но и ще го демотивира да ти върне жеста.

Чувсташ се по-уверена

Колкото са по-високи резултатите ти във всички видове секс, толкова е по-ниска вероятността мъжа ти да кривне „встрани”. Опитай се да си спомниш дори няколко случая, чути от приятелки или прочетени в някое списание, в които мъжът е отишъл при друга жена, защото му е било приятно да си говори с нея или е готвела вкусно.

В 90% от случаите мъжете напускат половинките си, защото не са удовлетворени от сексуалния си живот.

Самата ти можеш да почувстваш по-голямото разнообразие в секса

Можеш съществено да разнообразиш секса с помощта на различни фелацио техники, а също и с комбинации от вагинален и анален секс. Ще превърнеш изживяването от унила рутина, от която ти и партньорът ти заспивате, във феерия на чувствата и страстта.

Получи и ти удоволствие!

Какво ти пречи да получаваш удоволствие от ласките с любимия човек? Възпитанието? Моралът? За това може да става въпрос сега, когато сте само двамата и безумно се обичате, като същевременно искате да си доставите взаимно удоволствие. Жената може да получава удоволствие по време на орален секс. Същото, като от целувка или други ласки. Изгони съмненията и страховете си, отпусни се, почувствай партньора си – и зашеметяващият секс е гарантиран!

TrafficNews.bg