По принцип не ви агитираме да превръщате секса за една нощ във ваш модел на поведение, но все пак е факт, че той понякога може да ви бъде полезен. Първо бързият секс с непознат/непозната може да ви оправи настроението, да повдигне самочувствието ви и да ви избави от скуката и самотата. Освен това чрез него можете да срещнете и идеалната си половинка, кой знае?

Все пак ви съветваме да го практикувате само с човек, който наистина ви привлича физически, за да не се чувствате отвратително после. Дори да сте моногамни по природа, не пречи да се отдадете на няколко луди приключения, които да помните цял живот.

Ето и няколко добри причини да опитате секса за една нощ:

1. Ще се избавите от скуката.

Ако сте необвързани и прекарвате вечерите си сами пред телевизора, може би е време да измислите нещо по-забавно и вълнуващо. Защо това да не е бърз секс с непознат?

2. Не е нужно да си оправяте леглото на сутринта.

Ако сте преспали в дома на непознат, просто може да се изнижете на сутринта без да се притеснявате за вида на леглото или на косата си. Не е нужно да давате обяснения или да правите закуска на човека с когото сте прекарали нощта.

3. Ще изпитате оргазъм.

Ако от дълго време си нямате постоянен партньор, вероятно сексът с друг човек ви липсва. Самозадоволяването е хубаво, но невинаги е достатъчно.

4. Ще обогатите своя сексуален опит.

Ако наистина си нямате гадже от дълго време, вашите сексуални умения може да започнат да залиняват от липсата на практика. Ето защо е добре да опитвате от време на време секса за една нощ, колкото да се държите във форма.

5. Този секс е евтин.

Когато човек има връзка или се опитва да създаде такава, той излиза с половинката си по заведения, на кино, на боулинг и т. н., а тези неща струват пари. При бързия секс с непознат (стига да не говорим за платен секс), всичко от което имате нужда е празното жилище на един от двама ви.

6. Ще имате повече база за сравнения.

Ако се впускате в секс за една нощ-само с хора, към които сте физически привлечени, то вие в даден момент ще разберете какво ви харесва и какво не не само в леглото, но и като вид отношение. Важно е да си зададете някакви ясни критерии, когато сте в търсене на идеалната си половинка.

7. Ще изразходвате калории.

Сексът със сигурност е по-забавен от 30-минутно потене на бягаща пътека във фитнеса.

TrafficNews.bg