Съвети на тинейджърки за секс пози се разпространяват из интернет пространството. От TrafficNews.bg  решихме да проверим какви пози се въртят из главите на подрастващите, които от скоро са започнали да имат полови контакти.

1. Възсядане на раменете му - да ти правят френска любов,когато лежиш по гръб,е хубаво,но ако възседнеш раменете му,е направо фантастично!

''Докато гаджето ми лежеше по гръб,се хванах за таблата на леглото и бавно се спуснах над устните му. Наболата му брада леко се докосваше до вътрешността на бедрата ми,от което изтръпвах. Започнах да се движа,докато не стигнах невероятен финал.'' споделя Симона Георгиева в един от тинейджърските форуми;

2. Незабравимата ездачка- докато той е по гръб,коленичиш над него с лице към краката,като коленете ти са от двете страни на тялото му. После се отпусни назад,като образуваш дъга. Накарай го да държи бедрата ти за опора и дай старт на еротичната ви фиеста. Извивката на гърба ти ще доведе до директната G-стимулация,а ако имаш дълга коса,начинът,по който гали гръдния му кош с всеки тласък,ще го побърка.

3. Ексцентрична мивка - готова ли си за малко кухненски екшън? Скочи върху ръба на шкафа с мивката,с лице към гаджето ти, като задните ти части са над коритото й. Опри се с длани на ръбовете на мивката зад теб и разтвори крака. После накарай твоя човек да пусне водата и нежно да прокара топла струя по вътрешната част на бедрата и скута ти-тя ще отпусне тялото ти и ще активизира максимално ерогенните ти зони. Когато си разгорещена до краен предел, сключи крака около кръста му. Прегърни го и притиснете телата си максимално близо, после го накарай да влезе в теб донякъде и да започне с бързи,къси тласъци. Сменяй точките на удоволствие,които той стимулира, като извиваш гърба си. Вкопчването в задните му части малко преди края ще изпрати тръпка на удоволствие по цялото му тяло.

4. Супернова - тази умопомрачителна маневра ще обърне с главата надолу определението на половинката ти що е то секс с извънземни измерения. Тя започва подвеждащо с познатата чисто землянска ездачка върху най-обикновено легло,хуманоидно производство. Но! Преди да го възседнеш,го накарай да легне на верев върху леглото. Когато усетиш, че се приближаваш към финала,спри да се движиш. Коленичи и го притисни към ръба на леглото, така че главата,раменете и ръцете му да увиснат във въздуха. После започни да го яздиш. Понеже фактически от кръста надолу, кръвта пряко и преносно нахлува в главата му,като го кара да изтръпва,гарантирайки оргазъм,прелетял от непознати галактически пространства. Когато е на крачка от нирваната,се пресегни зад себе си между краката му и приложи натиск на перинеума.

5. Игра с ъгъла на ерекцията му - гаджето ти лежи или стои прав,докато ти внимателно връзваш малък квадратен шал плътно на основата на пениса му. Като държиш краищата в ръка,бавно придърпай члена му надолу до точката,в която започва да се чувства леко некомфортно,но без да усеща болка. Задръж така и го поеми в устата си замалко. След това освободи хватката,като позволиш на пениса му да се върне в нормалната си позиция. Бавно го издърпай надолу и повтори цялата програма. Няма начин любимият ти да не си падне по вълшебната комбинация от напрежение+удоволствие!

 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg