Не искам да те плаша, но има няколко сигурни фактора, на които едва ли си обърнал внимание, но са ясен знак, че тя най-вероятно си има някой друг, който да ѝ проверява маслото, докато ти се бъхтиш по цял ден на строежа, опитвайки се да ѝ купиш онези обеци, на които всеки път се спира пред бижутерията.

  1. Спряла е да коментира детайлите от живота си с теб – Нали помниш как постоянно искаше да знаеш как се чувства, къде е ходила, с кой е говорила и какво е правила? Как така изведнъж спря да те занимава с ежедневието си и отгоре на всичко все по-рядко те пита как е минал и твоят ден? Замисли се добре, защото рискът да надува нечия чужда глава е огромен. Ако беше само това, с мед да го намажеш. Но най-вероятно му надува и друга глава, въпреки че на теб ти се случва само за рождения ден.
  2. Не ѝ се излиза вече толкова много – А в началото всяка събота не пропускахте клубовете. В ресторантите вече за ви забравили лицата или поне твоето. Едва ли приятелките ѝ са те заместили в това начинание или поне не на 100%.
  3. Започнала е да изглежда малко по-различно – Сменила е прическата, рядко започваш да я виждаш по анцуг и все по-често с високи токчета, отделя повече време пред огледалото, започнала е да ходи на фитнес… Не ти ли намирисва тази работа, често?
  4. Правите секс сякаш по задължение – Страстта се е изгубила и я виждаш, че не приема емоционално сексуалния ти нагон. Та дори и отказите ѝ вече не са обосновани, а просто ти казва, че не е сега моментът. Нормално е да не иска да се чукате по два пъти на ден, както когато бяхте в първи курс, но пък в седмицата да се случва не повече от веднъж, определено е повод за притеснение.
  5. Постоянно ти противоречи и то за неща, които никога не са я притеснявали преди това – Цялото ти съществувание започва да я дразни. Как се обличаш, как се държиш пред хората, как говориш по телефона, как гледаш филм и в общи линии всичко, което никога не се е променяло, но изведнъж започва да я дразни и държи да ти го каже. На практика си търси повод, за да се скарате и да ѝ е по-лесно да скъса с теб. Търси начин да успокои душата си, въпреки че осъзнава, колко добър човек си всъщност.

TrafficNewS.bg