Алтернативният секс винаги е бил добър начин за запазване на мъжката вярност, споделя менбг. Практически сме чували от аудиторията, че всяка жена с желание за импорт през южната граница заслужава предложение за брак. Писали сме много за методиката и само ще напомним, че това най-често се смята за достатъчно добра алтернатива, която би спестила много главоболия и дори изневяра.

Каквото и да правите, препоръчваме да използвате щедро количество лубрикант и никога да не си мислите, че скачането от табуретката може да бъде удоволствие и за двамата. Аналният секс винаги изисква подготовка и най-важното - желание от партньорката! При липсата на последното ще имате шансове да се сдобиете с ограничителна заповед и втора среща в съда, както и със сметка за хемороиден крем, ама това е друга тема. Ако сте стигнали до взаимно споразумение, можете с чиста съвест да се запознаете с някои от по-лесните пози, които не биха били такава болка в задника! 


Ездачката Колкото и странно да изглежда, това е позата, която се препоръчва от нежния пол за първи опит. Причината е, че жената запазва пълен контрол и много лесно може да сложи край на опита. Това позициониране позволява да бъдете достатъчно бавни в действията си и да контролирате дълбочината на проникване. И нека отново напомним, че порно актрисите взимат сериозен хонорар, за да участват в онези сцени от "Backdoor Sluts 8". На подсъзнателно ниво ще успеете да докажете, че не сте с партньорката само за въпросният акт, а имате по-сериозни намерения и желание за подписването на дълготраен договор! 


Лъжичката ... мръсното подсъзнание на всяко гушкане. Запознайте се с този двойнствен акт, който най-често доказва интимността между партньорите. Когато окупирате южния фронт, вашата партньорка може да използва ръцете си и да стимулира себе си допълнително, което малко или много ще намали нивото на болка. Сексолозите препоръчват и кръстосването на крака за още по-интимно изживяване. Преходът между гушкане и щастливи интимни моменти ще ексалира бързо, когато сте измили чиниите, а някои градски легенди разказват, че сексуалното либидо на жената може да стигне сериозни висоти, когато сте ходили на шопинг. Разбира се, ние не сме запознати с тази теория, защото никога не сме правили секс, ама не пречи да споделяме легендите, нали? 


Doggy Style Кученцето може да мине за малко по-сериозно предизвикателство по няколко причини: 1. Всеки мъж го предпочита заради красивата панорама. 2. Много трудно може да издържи на предизвикателството и минава на високи обороти. 3. Може да причини повече болка, отколкото удоволствие.  Според изследване на канадските учени, това била позата, която причинява максимална болка и множество контузии. Запомнете, че стартът трябва да бъде бавен! Въпреки всички рискове, това е една интимна и перверзна поза, която би могла да запали отново изгасналите страсти. С малко лубрикант ще бъдете златен! 

Извивката Възможно е да срещнете определени трудности, ако има сериозно различие в размерите. Двойките с доближаваща се височина могат наистина да изпитат пълното удоволствие, но имаме лоши новини за Шакил и неговата половинка. Различието във височината, нуждата от по-сериозен баланс и лекция относно "Основи на гравитацията" ще бъде добро начало. Препоръчваме да пробвате с традиционният секс и след това да продължите с алтернативните преживявания. Ако разминаванията се превърнат в трудност, задължително трябва да преоткриете любовта към масите, високите столове и другата мека мебел, по която да можете да се катерите. 

Лице в лице Няма нищо трудно и невъзможно, но ще предложим употребата на възглавница и кърпа - лубрикантът винаги оставя следи. Имате възможност да променяте темпото, да се позиционирате бързо и лесно за по-сериозна упора, както и да позволите на жената сама да избира скоростта и дълбочината. Някои двойки препоръчват употребата на играчки в такива моменти за по-силно изживяване. 

Още новини може да видите ТУК

TrafficNews.bg