След дълго време във връзка или брак и след ковид рестрикциите, доста хора като че ли преоткриха своята тъмна страна. Съответно секс партитата стават все по популярни.

Но се изисква предварителна подготовка, за да можете да организирате свое собствено малко палаво джамборе. 

Ето топ 12 неща, от които се нуждаете, за да бъдете домакин на най-доброто секс парти:

1. Малка черна книжка: 

Трябва да имате извратени приятели и познати. Добра комбинация от хора, които са на сцената от известно време, както и свежи лица, които са любопитни и тепърва започват. Прясното месо прави нещата интересни за редовните. Освен това вашият списък с гости трябва винаги да расте и да се развива, ако планирате да правите тези партита редовно.

2. Водоустойчиви протектори за матраци: 

Дори ако хоствате в хотел, мисля, че защитата на матрака е хубаво и уважително нещо. Понякога нещата могат да станат доста мокри и диви, ако разбирате какво имам предвид – телесни течности, сокове, лубрикант, алкохол и няколко други течности, които не искаме да споменаваме, могат да се накиснат през чаршафите и да направят дори матрака добре влажен след известно време, така че винаги слагайте водоустойчив протектор. Те не са толкова скъпи и могат да се перат/използват многократно, а най-хубавото е, че можете да намерите такива, които се усещат меки като обикновени калъфи, а не като пластмаса.

3. Вода за уста, ментови бонбони, мокри кърпички/кърпи и освежител за въздух: 

Това са консумативите, от които вашите гости ще се нуждаят, за да почистят и освежат между партньорите. Душовете са идеални, но там може да има някой, който да се изнерви, така че тогава мокрите кърпички и кърпите са полезни за един бърз мексикански душ, както го наричат ​​- цялостно избърсване за почистване на интимните части! Имате нужда и от освежители за въздух, защото сексът не винаги мирише на рози. Препоръчвам вида на приставката, така че просто да го оставите на мира и да върши своята магия през цялата нощ. Свещите биха били опасни и могат да оставят восък на места, които не искате, като килима.

4. Презерватив, лубрикант, вибратори, камшици, играчки: 

Тези консумативи са от съществено значение за едно страхотно секс парти. Гостите винаги трябва да носят свои собствени неща поради размера и чувствителността на кожата, но трябва да имате под ръка някои за резерва. Последното нещо, което искате, е презервативите да свършат! 

Също така, добре е да се отбележи, че презервативите винаги трябва да се използват върху вибраторите, за да ги поддържат чисти и безопасни, и всички играчки също трябва да се перат между употребите.

5. Музика, високоговорители, DJ (по избор): 

Осигурете музика за фон във всяка стая. Тя е от първостепенно значение. Помага да заглушите сексуалните звуци, в случай че имате любопитни съседи и, разбира се, да създадете настроение. Ако имате диджей, това е най-доброто, защото те могат да свалят това бреме от вас като домакин, а добрият диджей знае как да поддържа огъня на партито...

6. Осветление: 

Първото нещо, което правите, е да разбера какво е осветлението във всяко място за парти. Трябва да изключите всички таванни светлини и да оставите другите включени. Настолните и подовите лампи обикновено са ок, защото те обикновено са жълти и създават атмосфера. Таванните светлини са ужасни за секс, защото човекът, който лежи по гръб, ще има ярки светлини, които светят в очите му и нищо не убива настроението по-бързо от усещането, че сте на операционна маса - освен ако не ви харесва това.

7. Храна и освежителни напитки:

На секс парти винаги искате да хапнете малко нямам предвид чипс и гевреци. Трябва да е подходяща храна, като сладкиши, пилешки хапки и пицата винаги са популярни. Избягвайте всичко, което има прекомерно количество чесън/лук или подправки, чили или нещо, което се нуждае от прибори за хранене. Никой няма да докосне храната в началото на партито, така че не се притеснявайте за това. След като са направили няколко кръга, чак тогава ще я потърсят. 

 Освен това използвайте пластмасови чаши.

8. Ръкавици, големи черни торби за боклук и мини кофи за боклук:

Ръкавиците ще бъдат най-добрият ви приятел, когато събирате неприятната бъркотия след партито. Черните торби за боклук крият доказателствата за цялата забавна работа, която се е случила. Мини кофите за боклук са някак сладки и напълно незадължителни, защото честно казано, презервативите винаги се озовават до, около или дори под кофите. Изглежда, че хората изобщо нямат цел или грижа, когато изхвърлят тези гумени неща. 

 Трябва да почистите след собственото си парти, дори ако сте в хотел, защото никоя икономка не трябва да носи отговорност за вземането на презервативи или неща, свързани със секса. Съберете всички парти боклуци, бутилки от вино, кутии, чаши, презервативи, опаковки и т.н. и ги сложете спретнато в торбички, така че почистващите да могат просто да ги отстранят. Те имат достатъчно работа с обичайното си почистване и подреждане, така че това е най-малкото, което можете да направите като домакини на такова парти.

9. Помощници: 

Имайте един или двама приятели, които могат да помогнат в почистването и да организират партито заедно с вас. Може да се окаже, че в крайна сметка говорите с един човек цяла нощ, но този човек може да е бил пропуснат в противен случай. 

Също така е добре да имате допълнителен чифт очи, за да следите нещата. Партитата ми понякога бяха големи до 45 души и беше невъзможно да бъда навсякъде наведнъж. Така или иначе, това наистина ще ви помогне да запазите здравия си разум. Този приятел би могъл да пристигне рано и да помогне с настройката, да се насладите на следобеден чай и коктейли в салона на хотела, които обикновено са включени, и също така да остане за закуска на следващата сутрин с вас!

10. Правила и насоки: 

Вероятно едно от най-важните неща, които трябва да имате, е списък с правила за вашите гости, за да ги уведомите как очаквате да се държат. Трябва да включва всичко от това дали костюмите са задължителни или не, проблеми с поверителността, не споделяне на информация за партито с други, даване и получаване на съгласие и смяна на презервативи при смяна на партньори (изглежда като здрав разум, но все пак трябва да се напомня). Каквито и да са вашите правила, трябва да информирате гостите си, защото това наистина създава среда, за да бъде безопасна, елегантна и забавна.

11. Парти тема и дрескод: 

Винаги е забавно да се обличаш за партита и когато зададеш тема, тя поддържа нещата интересни, особено ако организираш партита доста често. Ако една и съща група хора се събират отново и отново, това, което ще промени нещата, е дрескодът. Мислете за това като за мръсния Хелоуин с рейтинг XXX за възрастни, без кръвта. Каквито и теми да измислите, не забравяйте, че в крайна сметка всеки ще се окаже както майка го е родила.

12. Място: 

Всеки хотел, известен с това, че е подходящ за партита, вероятно е добър за секс партита. Хотели, разположени в търговски центрове или такива, които имат популярен бар/нощен клуб, разположен в същата сграда, също са добри. Това означава, че вече е шумно, така че не е нужно да се притеснявате за оплаквания от шум. 

Изненадващо, луксозен апартамент с една спалня може да побере до 24 души, ако има всекидневна, басейн или медийна зала. Всъщност искате по-малко пространство, защото то държи всички заедно. Ако е дуплекс или има твърде много спални, тогава хората са склонни да се разпръснат или да се скрият в малки ъгли. Да имате допълнителни спални изглежда като добра идея, докато нямате хора, които затварят и заключват вратите за лична игра, което не е чудесно за такъв тип парти.