Би било прекрасно, ако спонтанният секс в реалния живот се случваше и изглеждаше по същия начин, както във филмите. Просто да хвърчат разкъсани дрехи, а под тях тръпнещи, съвършени и изящни женски тела… За жалост, истината не е такава. За да достигнат дамите до този изкусителен вид се подлагат на куп манипулации, за които не биха си признали.

  1. Изваждат комплектите секси бельо, което никога не вижда дневна светлина. От тук започва дилемата - дали да го носят през цялото време и да им е неудобно или да го сложат в чантата си и да го облекат непосредствено преди акта.
  1. Бръснене, кола маска, депилация… всичко! Само и само, за да се преборят с нежеланото окосмение. Защото искат да са идеално гладки навсякъде!
  1. … или дори неловкото бръснене на сухо. Понякога спонтанността води до това. Особено когато в последния момент си спомните за мамутските си крачета.
  1. Да подредят спалнята. Като тук не се има предвид основно почистване, а подреждане набързо, за да изглеждат като нормално функциониращи членове на обществото.
  1. Задълбочена проверка на южния фронт. Разбира се, че всяка жена знае как изглежда отдолу и не очаква следващият път да открие нещо изключително ново, но все пак един последен преглед дали всичко е наред преди появата на партньора, никога не е излишна.
  1. Подготовка на плейлист. Подходящата музика винаги е добра идея. Тя може да ви подейства отпускащо, възбуждащо или направо подпалващо. Добрият плейлист не е за подценяване.
  1. Да отскочат до тоалетната. Едва ли на някого му е комфортно по време на цялото забавление да има усещането, че ще се подмокри и да внимава да стиска през цялото време. Това определено ще ви отдалечи от заветната цел.
  1. Внимават какво ядат през целия ден. Жените избягват храни, които образуват газове или довеждат до тежест в корема.
  1. Проверка на миризмите. На всяка дама се е случвало непосредствено преди секса да изтича до банята, за да се освежи. Понякога това включва и проверка за неприятнз миризма под мишниците.
  1. Хрумва им да направят нещо драстично „там долу”. Това може да включва спрейове, дезодоранти, парфюми и какво ли още не, за да се почувстват напълно свежи и чисти. Но в крайна сметка просто се измиват като нормалните хора, защото тази зона е твърде чувствителна за подобни продукти.

  11. Проверка на противозачатъчните. Дори и най-педантичната дама проверява за това, преди да се впусне в любовни приключения