Пълен напред към природата! Сега ти е паднало да правиш секс под открито небе и то на най-неочаквани места.

За да се чувствате готино сексът трябва да кажете „НЕ“ на  рутината, еднообразните упражнения в спалнята и то в една и съща поза!

Забавленията под открито небе обаче си имат и своите странични ефекти: слънчеви изгаряния, малки травми, срещи с мравки, пчели, медузи, коприва... и даже полицаи. Не, не искаме да те плашим! Всичко, което ти е необходимо, е предпазливост и лека подготовка. Избрахме пози и полезни идеи, които ще са ти от полза за любовните ти забавления във водата, в гората, в палатката, на яхтата,  на плажа и... 100% ще  има за какво да си спомняш зимата, а и какво да разказваш на внуците си (естествено, не и преди да станат на 18!).

Секс в гората

Неудобство могат да създадат гъбари и тем подобни отпочиващи (да им завиди човек!).

Сигурно ще ви се прииска да разхвърляте дрехите си както правят в разгорещените любовни сцени, но по-добре не ги сваляйте, а просто ги разкопчайте – във всеки един момент ще можете да се престорите, че просто сте се прегръщали.

Секс в палатка

Не е във ваш интерес да правите висша секс акробатика тъй като може леката конструкция на палатката да се срути.

Легнете на една страна като две лъжички – ти си с гръб към него – и нека той проникне в теб отзад и те гали по клитора. Ако спалните ви чували се разкопчават до край, можете да легнете на единия, а с другия да се прикриете.

Опряни на дърво

Някои медитират, сред природата, но да си го признаем - има и по-весели занимания там!

“Поза дървосекач”: облягаш се с гръб на вековен дъб (е, каквото дърво намериш) и обгръщаш партньора си с единия крак. Пази кожата на гърба си – в това положение лесно можеш да я нараниш, особено ако мъжът се движи доста бързо. По-добре остани по потник. Бонус при “Дървосекача”: това е и прекрасно упражнение за бедрата ти.

Секс на музикален фестивал

Струва си да се замислиш за това, пред очите на кого правиш секс.

Едва ли искаш да се окажеш в нечий Инстаграм в неприлична поза и примерен надпис “Ама че фест: едни мръсни хипита!”

След пикник


Преяла си с шишчета и си прекалила с газираното?

В позата “Ножица” няма да ти е тежко на корема: отпусни се назад между краката му, сложи едното си бедро върху неговото и се наслаждавайте на отпускащия секс.

Секс на покрив


Толкова е романтично да се любувате на звездите, особено докато правите секс.

От вилата или плевнята има голям риск да паднете, но пък плоския покрив на блоковете е подходящ. Вземи си постелка за йога (там почти винаги не е много чисто... Благодари на гълъбите и други летящи твари). Бонус: Отлично шоу за съседите!

Секс на катерушките в парка


Да се промъкнеш посред нощ на детска площадка – о, сладкия вкус на забранения плод.

Но все пак бъдете внимателни: пластмасовата конструкция може и да не издържи двама възрастни хора. Мечта са градинските люлки (изглеждат като висяща пейка). Действително, на тях ще ви е най-добре!

Секс в килера

Ако сте наели стая заедно с цяла компания приятели, ви остава само да намерите уединено място като килер или дрешник.

Най-добрата поза е “Задържане и обиск”: накланяш се, а той е зад теб...

Секс на масата

В хижа в гората можеш да направиш сума ти интересни неща.

Седни на края на масата, сложи краката си на пейката, а партньорът ти нека само да седне на нея между краката ти. Можеш ли да отгатнеш къде ще се окаже лицето му?

Секс без климатик

Ако в нагрятата през деня стая от вас се лее пот, си поиграйте с кубчета лед.

Прокарай пътечка по корема си: нека любимият се досети къде да те целуне.

TrafficNews.bg