Няма нищо по-хубаво от секси летен романс. Но сексът през лятото понякога е придружен от прелести като слънчево изгаряне, ужилвания от насекоми и коприва.

Добрата новина е, че има много начини да се възползвате от топлото време. Трябва ви само малко планиране и подготовка, за да се позабавлявате на открито, без да се нараните, да бъдете арестувани, или сгащени от бдителна охрана.

1.      Във водата

Във водата сте по-леки. Възползвайте се! Пробвай Мръсната Русалка: Застани с лице към него, увий ръцете и краката около тялото му и му се отдай, докато той придържа краката ти.

Гледайте да няма деца наоколо. Първо предупреждение: презервативите не вършат много добра работа във водата. Второ предупреждение: водата отмива естествената ти лубрикация, затова може да се наложи употребата на водонеразтворим лубрикант. Най-добре се понатискайте във водата и се преместете някъде на сухо за дейността по същество.

 2.      В гората

Сексът в гората не е особено сложна работа.

Сърните го правят, а те са доста тъпи създания. Вероятно големият риск са туристите и горските, които обичат да тормозят хората. Гледайте да сте с повече дрехи, за да се правите, че нищо не правите и най-вече, за да не ви полазят кърлежи и буболечки. И внимавайте за отровен бръшлян и коприва.

3.      С гръб към дървото

Какъв по-добър начин за единение с природата?

Пробвай Дървосекача: Облегни се на дървото с лице към него, обвий единия си крак около тялото му, докато той де придържа към дървото за равновесие. Бонус: упражнението е като от петкилометров преход.

4.      В палатката

Понеже вдигането на палатката ви е отнело доста време, защото сте си правели шеги за вдигането, избягвайте пози, които предизвикват много клатене.

Или ще се оплетете и палатката ще падне върху вас, за да си спомните, че къмпингуването е гадна работа и най-хубавият летен секс е в леглото на ол инклузив на Слънчев Бряг.

Пробвайте някаква компактна поза.

5.      На платноходна яхта

Курс към оргазъм!

Накарай го да леген по гръб и му вържи ръцете за перилото. Само не забравяйте да се движите в ритъма на лодката, защото иначе може да ви стане лошо.

6.      На моторница

Леле, безопасно ли е?

Може би ако някой от вас я кара, не е безопасно. Обаче, ако правите секс на моторница, докато някой друг я управлява, най-добре идете в клиника, защото шмъркате бело.

7.      На кану или каяк.

По-добре недейте.

 8. На музикален фестивал

По-скоро трябва да се притесняваш с кого правиш секс на музикален фестивал.

Изобщо не искаш да цъфнеш в Instagram с надпис „Гадни хипита се чукат.“ Ако е толкова наложително, поне гледай да е някой от музикантите, че поне да си в съблекалня или турбус с климатик като нормалните хора.

9.      В претъпкана лятна вила

Може да изисква изобретателност, но гледайте да си намерите стая, в която няма други хора в момента. Може да е килер, мазе или тоалетна, което може да ограничи позите. Позата Спрян за Претърсване е добра за малки пространства: Наведи се, докато той е зад теб. Ако просто се скриете под чаршафа и се правите, че другите наоколо не ви чуват и виждат, браво на вас, големи сте селяни!

10.  На люлка

Сексът на детската площадка през нощта е забавен, докато не се сетите, че тук си играят децата.

Обаче сексът, докато люлката се люлее „до чук“, е вълшебен. Ако успеете да си намерите здрава градинска люлка на нечия веранда, ще е по-добре.

TrafficNews.bg