Десетки жени споделят най-добрите места, на които са правили секс.

Когато става въпрос за секс, някои жени предпочитат различни от леглото места. Да, те обичат луксозните чаршафи, но само за спане. Ако искате да направите сексуалния си живот по-интересен, изненадайте половинката си с по-спонтанно място за секс.

Ние разгледахме женските форуми, за да видим за какво говорят жените и се натъкнахме на интересна тема за „най-лудите места, на които сте правили секс”. Използвайте съветите от тези авантюристични дами и изпълнете фантазиите на половинката си едно от нашите секси места. Или пък добавете вашето любимо място в мъжките форуми.

10. На плажа

„Всички са го правили на плажа. Ние дори го направихме в къщичката на спасителите. От нея има изглед към целия плаж, затова можехме да видим, ако някой приближи.”

9. Книжен плъх

„На 7-мия етаж в библиотеката на университета, в края на сесията. Действа страшно разтоварващо!”

8. Верандата

„Във вътрешния двор, който гледаше към магистралата. По това време живеех в жилищен комплекс. Беше много вълнуващо!”

7. Това включено ли е в менюто?

„На мивката в мъжката тоалетна на изискан хотелски ресторант. Все още се възбуждам, щом си спомня това.”

6. Поле на мечтите

„Винаги сме си мечтали да правим секс на открито. Намерихме подходящо място в средата на нищото, взехме одеяло и правихме страхотен секс! Един частен самолет летеше над нас през цялото време. Така и нямахме голямо уединение.”

5. Гмурни се

„Веднъж го направихме в 3 през нощта на дъската за скачане на басейна в моя хотелски комплекс. Басейнът беше осветен отдолу, а във въздуха се носеше ароматът на цъфнали дървета...доста възбуждащо!”

4. Остър камък

„Направихме го на един голям камък в планински поток в Пирин. Няма нищо по-хубаво от забавление на открито!”


3. Туристически оргазъм

„Замък в Прага. С приятеля ми си направихме туристическа обиколка. Слязохме по стълбището на замъка и се отзовахме в голяма, празна, тъмна, каменна стая. Беше малко призрачно, но определено бих го направила отново.”

2. Разклати лодката

„Пътувахме във ферибот и правихме секс в банята. Аз се бях навела, а той влезе отзад. В друг случай се срещнахме в обедната почивка на един паркинг и го направихме на задната седалка!”

1. На леглото до сестра и

„Гаджето ми спеше и нас но сестра ми също си беше в къщи.  Имахме само една стая и тя беше легнала на леглото до нас.  Събудихме се по-рано сутринта и какво да правим, на него му стана.  Трябваше да сме много тихи но преживяването беше страхотно. "

TrafficNews.bg