Една от най-необичайните жилищни сгради в британската столица Лондон има две спални и изненадващо вътрешно пространство за комфортен живот.

Къщата разполага със стилна кухня, ултрамодерен дъждовен душ и дори частна градина с тераса, което е рядкост в Лондон, пише  MyLondon.
 

Тя струва 800 000 паунда, което, разбира се, са много пари, но като се има предвид, че средната цена на имот в района е 2 251 677 паунда (най-скъпата в Лондон), сделката е наистина печеливша.

Има само едно предупреждение - ширината на къщата е само четири метра или 6 крачки, предава "Pariteni". Но вътре в пространството има много повече, отколкото може да изглежда на пръв поглед. В допълнение към двете двойни спални, голям хол, душ кабина и тоалетна и малка градина.

Сградата е точно срещу просторен парк и на няколко крачки от метростанция South Kensington. Музеят Виктория и Албърт и Природонаучният музей са само на кратка разходка, а Хайд парк е на кратко разстояние с кола.

 

istock

Най-малката самостоятелна къща във Великобритания беше пусната за продажба през май. В момента в столицата се продават къщи на такива известни личности като Шарл де Гол и Боб Марли.