Брат уби сестра си и мъжа й в битка за наследство. Фаталната свада станала рано сутринта в Коридалос, Гърция. Драмата се разиграла на стълбището на сграда, където извършителят – 50-годишен мъж, застрелял 45-годишната си сестра и нейния съпруг, съобщава „Български новини”. 

Според гръцката полиция, убийството е станало към 8 часа сутринта, когато жената се готвела да замине за работа. Брат й нахлул в къщата и започнал да стреля по сестра си и зет си. Съседи съобщиха, че викове се чували през цялата нощ. 

След жестокия разстрел 50-годишният убиец напуснал жилището и изчезнал в неизвестна посока. Когато гръцките власти пристигнали на местопрестъплението, те установили, че жената е починала в апартамента, докато тялото на мъжа й е намерено в близост до входа на сградата. Всъщност, човекът е успял да се обади на властите точно преди да умре. 

Гръцките полицаи пристигнали на мястото на инцидента веднага, но за съжаление само открили двете бездиханни жертви. Полицията в момента търси извършителя, който успял да избяга от местопрестъплението.

TrafficNews.bg