Звезда от филма "Здрач" Грегъри Тайри Бойс, на 30 години, и неговата приятелка Натали Адеподжу, на 27 г., са починали в дома им в Лас Вегас на 13 май. Новината вече е официално потвърдена, като от полицията отричат да става въпрос за престъпление.  

В момента с аутопсия се уточнява причината за смъртта. Семейството на Грегъри пусна изявление чрез TMZ, което гласи: „Ние като семейство на Грегъри Бойс сме много натъжени от загубата ни. Той беше татко, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше много уважаван и отговорен човек. Той винаги поставяше на първо място другите.  Той беше светлината на целия ни живот."

Двойката е намерена от братовчеда на актьора. TMZ пише още, че в дома е намерено „прахообразно вещество“, но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас.

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“, един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти я смазва, преди Едуард (Робърт Патинсън) да се притече на помощ.