Малко след като в началото на август месец Кейти Пери бе призната за виновна и осъдена да плати 2,78 млн. долара, сега тя е изправена пред ново обвинение - сексуално посегателство.

Моделът Джош Клос, който участва във видеоклипа към хита й от 2010г. "Teenage Dream", написа в официалния си профил в Instagram, че преди години тя е извършила сексуално посегателство над него.

От снимките на видеото вече са изминали 9 години и много от последователите на Клос питат защо чак сега е решил да признае за случилото се, на което той отговаря: "Опитах се да дам най-доброто от себе си и да отнеса станалото в гроба, защитавайки нея и себе си, но проблемът е по-голям от нас, затова истината беше казана!", пише 38-годишният мъж.

Наскоро той публикува скрийншот от клипа към "Teenage Dream", като към него написа дълго послание, с което разказа цялата история. В началото, когато се запознал с певицата, тя му се сторила изключително мила и готина, но това се променяло всеки път, когато около тях имало други хора. В подобни мигове ставала студена и дори пред колегите на снимачната площадка определяла целувките с него като отвратителни.

Смутен от ситуацията, но решил да я изтърпи, защото бил в обтегнати отношения със съпругата си, а по това време дъщеря му е съвсем малка. Това било единствената му работа за момента и той искал да приключи с ангажимента, за да допринесе финансово за семейството си.

По-късно на няколко пъти е виждал Кейти, но след 2 години, на рождения ден на Джони Вуйек - бивш консултант на "America"s Next Top Model", тя го унижила публично пред гостите на събитието. "С мен беше приятел, който умираше да се запознае с нея.

Когато я видях, двамата се прегърнахме, но докато се обръщах, за да представя приятеля си, тя смъкна панталоните ми, наедно с бельото. Искаше да покаже пениса ми на няколко нейни познати, както и на тълпата около нас. Представете си колко бях смутен...", споделя Джош пред последователите си.