Звездата от сериала „Анатомията на Грей” Катрин Хейгъл показа порасналата си дъщеря Нанси Лей Кели, която осинови от Южна Корея. Актрисата не обича да споделя снимки на децата си в социалните мрежи, но направи изключение за рождения ден на Налей Ми-Юн, което е и рожденото й име.

Катрин качи галерия от снимки, като в първите две тя и съпругът ѝ Джош Кели я получават от дома в Сеул, в който преди 13 години кандидатстват за осиновяване на дете и избират точно нея.

 Хейгъл разказа, че когато гушнала бебето, се почувствала като майка – нещо, за което отдавна си мечтала.

„Няма да лъжа… разкъсвам се малко… добре, много… разглеждам тези снимки, посягам назад във времето, за да хвана момента от спомени, които все още пазят това прекрасно, ефектно момиче на 9 месеца“, написа 43-годишната актриса в пост в Instagram.

 „Момичето, което даде цел на живота ми. Смисъл. Посока. Безгранична вечна любов. Това момиче днес навършва 13 години. 13. Тя официално е тийнейджърка. Изглежда не мога да го осмисля. Как се случи това?“, коментира още Катрин в социалната мрежа.

 „Обичам те, Налей. Обичам те с всяка фибра на съществуването си, с всяка клетка в тялото си, с всяко желание в сърцето си. Обичам те. Честит рожден ден, мое красиво момиче“, завършва Хейгъл.

Русокосата актриса има и още едно осиновено дете – 9-годишната Мари Хоуп. След двете момичета тя ражда и свое – Джошуа Бишъп, който е на 4.

Колкото по-големи стават дъщерите ѝ, толкова повече въпроси задават за своя произход, но тя има повече информация за техните биологични бащи, отколкото за майките. Въпреки това им е разкрила всичко за тяхното осиновяване и смята, че е важно да се говори по този въпрос.

Според актрисата, има определена нагласа на обществото към осиновените деца и тя трябва да направи всичко възможно момичетата ѝ да бъдат защитени и да се чувстват добре в нейното семейство.