Внимание: Този проект е за реноватори и не е за хора със слаби сърца. Това гласи една интересна обява за къща със спираща дъха гледка към Бристълския канал.

Впечатляващата сграда е с четири спални и струва само... 45 000 паунда. Естествено, има уловка - къщата е зарината от екскременти на гълъби.

Потенциалните клиенти ще трябва сами да се справят с мизерията, а едва след това да решат проблемите с липсващите прозорци и разбитото стълбище.

Къщата е необитавана от около една година. Огледи на място не се осъществяват, брокерите предлагат виртуални обиколки, а причината за това е окаяното му състояние, което е в резултат от разрушителната субстанция, която представляват птичите фекалии. Въпреки това търговците са на мнение, че имотът има "огромен потенциал" и може да бъде реставриран след усилена работа.

Интересът към къщата е огромен. Хиляди потенциални купувачи са разгледали имота през виртуалната обиколка, който според търговците бързо ще бъде продаден. Единственото условие - да не сте със слаби сърца.

Превод и редакция: TrafficNews.bg