Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България продължава да показва, защо нееднократно бе избирана за Любима марка на българския потребител. Родният производител отново пусна топ продуктите си в невероятни промоции, чрез които можете да спестите солидни суми и да получите повече на много по-ниска цена.

Чудесен пример за това е комплекта Musk & Orange, който е част от кампанията "Кажи, обичам те, с РЕФАН".

Комплектът включва три продукта, като благодарение на новата промоция клиентите на компанията ще заплатят само един от тях (11.98 лв.), а другите два на практика ще получат като подарък, спестявайки 8 лева:

1. Бутер крем за ръце - 75 ml
Самостоятелна цена: 3,00 лв.

2. Бутер крем за тяло - 200 ml
Самостоятелна цена: 11,98 лв.

3. Шампоан душ-гел - 250 ml
Самостоятелна цена: 5,00 лв.

Бутер кремовете за ръце и тяло съдържат:

Масло от ший: богато на витамини и мастни киселини. Има подмладяващ ефект, който се дължи на действието на витамин А. Голямото количество витамин  Е в него спомага за предпазване от влиянието на околната среда и действието на свободните радикали. Предотвратява разрушаването на колагена и появата на бръчки, изглажда фините линии и ефективно противодейства на процесите на стареене. Витамин F е от особено значение за поддържането на здрави и красиви кожа и нокти. Маслото от ший има силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа.

- Какаово масло: природен стимулант, който ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава  блясък и гладкост и поддържа еластичността на кожата. Източник е на естествени антиоксиданти.
- Витамин В3: намалява загубата на вода и има анти-ейдж ефект, изглажда кожата, намалява пигментацията, стимулира еластичността.