"Поради стеклите се форсмажорни обстоятелства в страната и чужбина, взехме решение да отменим насрочения за края на месец март Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив". Това съобщиха организаторите на фестивала от козметична компания Christian of Roma.

Той беше насрочен да се проведе между 27 и 29 март.

"Солидарни сме със случващото се в Италия и се придържаме към препоръките на Националния кризисен щаб за отмяна на големи обществени мероприятия.", обясниха още от компанията.

От там обещаха скоро да публикуват анонсите на събитията от редовния календар за 2020 година на Christian of Roma Group.

Въпреки, че чистлеността на италианците се очакваше да бъде изключителна малка, от козметичната компания прибегнаха до крайната мярка. На фестивала се очакваха топ коафьори от Испания, Русия, Турция, Бразилия и Индонезия, които бяха поканени от „Академия Christian Of Roma“.

Christian of Roma Academy отвори в София и Пловдив

Стремим се бързо и качествено да обучим всички наши клиенти. Предлагаме безплатни продуктови обучения за нови салони.
Безплатно обучаваме фризьорите за всички нови продукти, които лансираме. Нашите обучаващи са винаги готови да консултират всеки, който има нужда. Провеждаме над 120 семинара годишно.

Освен всички обучения, които предлагахме до сега, ние ще ви зарадваме и със семинари, които ще ви помогнат да развиете различни техники и умения, като участвате в work shop.
Няма просто да гледате демонстрация, а ще практикувате заедно с обучаващите.

Вече имаме 4 академии, в които ще можете да работите заедно с нас. Групите ще са от 10-12 фризьори. Ще можете да се възползвате от тях срещу зареждане на продукти или срещу картончета от боя.
Адресът ни е: София, ул. "Павел Красов" 1.