"Мис Асеновград" Мария Попова влезе в образа на неустоимата злодейка Харли Куин. В профила си, красавицата сподели снимки на новата шеметна визия, дело на гримьора Десислава Владимирова и известния стилист Георги Петков. 

Двамата решават да пуснат общ проект, по повод наближаващия празник Хелоуин, който се провежда на 31 октомври. 

Обмисляйки кои образи да пресъздадат, Десислава и Георги се спират на Харли и Жокера, но в по-модерен вариант. Идеята идва и заради големия успех на дълго чакания филм "Жокера", който съвсем скоро излезе на големия екран. 

Така, в ролята на Харли Куин влиза Мария Попова, която стана най-красивата асеновградчанка за 2019 година, а в ролята на Жокера - влогърът, известен под псевдонима Необатка. 

"С мен се свърза гримьорът Слави Стоянов, който ми отправи предложение да снимаме реклама за марка продукти на известния в Пловдив фризьор Петър. С него направихме невероятния рус цвят за самата реклама. Шарените цветове в косата ми са дело друг стилист от София - Георги Петров, а макиажа измайстори гримьора Десислава Владимирова. В началото малко се шокирах от дръзката промяна, но много ми хареса и продължих да го поддържам. Имах нужда от промяна във външния си вид, обичам да разнообразявам със себе си. Още няколко месеца ще бъда руса и след това , ще променя. Много харесвам героите, както и филмa, който излезе преди броени дни. Може би, аз самата малко си приличам със същноста на Харли. Ту спокойна, ту луда. В образа се почувствах себе си!" - споделя пред Trafficnews.bg Мис Асеновград 2019 Мария Попова. 

"Мис Асеновград" 2019 пред Trafficnews: В Спортното в Пловдив срещнах голямата си любов22-годишната Мария Попова е бивша волейболистка и има богат опит на модния подиум

Харли Куин е персонаж от анимациите, както и от комиксите за Батман. Тя е един от малкото герои, създадени за анимационните сериали (дебютира през септември 1993 г.) и след това сложени в комиксите.  Както се предполага от името ѝ – игра на думи с „арлекин“, тя е облечена по начина на традиционния шегаджия. Харли Куин е помощничка на Жокера, предано влюбена в него и готова да изпълни всичко, което параноичният му мозък може да роди. Като персонаж, тя присъства още в бойните заглавия Injustice: Gods Among Us и Injustice 2. Където и да се изправите срещу нея, няма съмнения - Харли е адски секси и адски опасна.

Жокера е най-опасният психопат, срещу когото Батман се е изправял. Той е измислен персонаж, суперзлодей от ДиСи Комикс, известен като най-големият враг на Батман. Първата му поява е в „Батман“ бр. 1 (пролетта на 1940 г.). В излезлия съвсем скоро на големия екран филм "Жокер" 2019, зрителите стават свидетели на историята за произхода му, която до момента бе неизвестна. Действието се развиваща се през 1981 г., а в главната роля е Артър Флек - психично болен неуспешен комик, който започва живот на престъпност и хаос в Готъм Сити.