Една от най-известните клиники за естетична хирургия в Турция - „Estethica“, ще проведе безплатни консултации в града на тепетата  на 29 февруари в гранд хотел Пловдив. Срещите с пациенти ще са с преводач и след предварително записан час на тел.: + 359 889 971 778. Специалистите на „Estethica“ ще консултират и ще Ви разкажат за безценния си опит и за последните нововъведения в естетическите корекции при:

- Ринопластиката;

- Моделирането на бюста;

- Извайването на коремни мускули с лазер;

- Имплантиране на коса и др.

Всички ние знаем, че има нещо малко, едва забележимо, но все пак съществуващо малко детайлче, което искаме да оправим в нашата външност. Без него бихме били перфектни. Или с нещо повече от това, което вече имаме, защо не. Искаме да имаме магическа пръчка и всичко да се случи бързо, безпроблемно и много скоро да се радваме на новата придобивка, вече подобрила външността ни.

Болниците и медицинските центрове под шапката на „Estethica“ имат за цел достигане на най-високо ниво на качество на обслужването, предоперативно детайлно информиране на пациентите, прилагане на последните технологии в лечението им, гаранция за качество и правилно изпълнение на процедурите.

Запиши се за консултация на български език на тел.: + 359 889 971 778, която ще бъде абсолютно конфиденциална и ще бъде първата крачка към перфектната визия.