Rollmann - марката и стилът на изискания мъж! Високо качество, собствен стил и 25 години традиция са в основата на това, брандът да се превърне в еталон за мъжа с усет към елегантността.

Марката Rollmann заслужено заема мястото си сред лидерите на пазара и носи идеята да привлече по-младите клиенти, акцентирайки върху качествените платове и малки елементи, които правят продукта различен и стилен.

След като 17 години се помещава на улица „Съборна” 17 в град Пловдив,  днес Rollmann разширява спектъра си и започва да функционира като модна къща, позиционирана на ново място – улица „Ибър” 25, Кършияка, в непосредствена близост до Новотел Пловдив и Панаира.

В модна къща “Rollmann” всеки може да намери по нещо за себе си!

Разнообразните колекции обхващат от официално до спортно-елегантно облекло, като допълват личния стил на всеки клиент и същевременно показват характерния почерк на марката.

Сакото Ролман е най-добре технологично подготвено сако, с прецизно изработени елементи, заради които през годините то е станало нарицателно име за качество.

Освен голямата разновидност на мъжки костюми, подходящи за различното телосложение на мъжа, в модната къща ще намерите обувки от редки кожи (кенгуру, змиорка, алигатор, питон) на известната италианска марка Pakerson, както и редица аксесоари от най-високо качество.

Дейността на продавачите е със засилена консултантска функция, така че всеки прекрачил прага на модна къща „Rollmann” да бъде максимално улеснен в избора и с удоволствие да стане постоянен клиент.

Наред с предлагането на нови колекции, съобразени с модния тренд, модната къща дава възможност за създаването на личен Rollmann продукт, ушит специално по Ваша мярка.

Именно тази услуга се радва на особен интерес от страна на бъдещите абитуриенти, които желаят да стартират новия си живот с перфектна визия.

„Абитуриент, който има усещане стил, знае какво иска и оценява хубавата материя и кройка може да заповяда при нас!” – приканва Лидия Радева, управител на Rollmann, Пловдив.

Комфортът на дрехата е гарантиран и като материя и като технология на шева, което е и най-силната страна на марката. 

При изработването на костюм по мярка, всеки от вас, който търси различна визия, може да избира и от широк набор от висококачествени платове на италиански производители.

„За нас, абитуриентите са и бъдещите студенти. Ние искаме да ги облечем така, че те да успеят да се видят и възприемат с визия, която да отговаря на представата им за бъдещата реализация.” – допълва Лидия Радева.

В съчетание с костюма, в колекциите на марката “Rollmann” се предлага и т.нар костюмена обувка в черен и кафяв цвят, но модната къща разширява гамата с вкарването на класните обувки “Pakerson”. Ортопедичността им, съчетана със специално обработените и подбрани кожи ги прави да изглеждат скъпо, луксозно и едновременно с това удобни за носене.

Марката се предлага единствено в търговския обект в град Пловдив, като е подбрана в съответствие с това, че като стил и качество двете марки неразривно си подхождат.

В модната къща ще намерите богата гама от брошки, кърпички за джоб, папийонки, ръкавели, вратовръзки, както и луксозни чорапи с копринен на допир ефект.