Представяме Ви едно ексклузивно за град Пловдив събитие, съчетаващо френска изтънченост и експертиза в SPA ритуали от Rene Furterer Paris, представени чрез професионалната фармацевтична консултация в лицето на Аптеки 36,6 – Винаги близо до Вас и  бутикова коафьорска естетика от Фризьорски салон SCANDALO

В изтънчена и изискана обстановка, в унисон с френския чар и шик, който носи марката, и пред елитна аудитория, събитието се отличи с ескузивитет, благодарение на присъствието на Международния Трейнинг Мениджър  за марката RENE FURTERER- Диего Перез.

Професионалното 15-годишно пътешествие на пазара в Испания из вселените на козметични величия като Lancome, Helena Rubinstеin, YSL § Lancaster group, полагат стабилна основа за Диего Перез в света на високите стандарти за селективна услуга към краен клиент.

Ето защо, когато през 2001 година той разбира за вълшебствата на марката Rene Furterer със цялата научна експертиза, масажни техники и фитотерапия, Диего открива една нова- негова вселена, която го пренася до кътчета по целия свят, където той провежда трейнинг семинари и вдъхновява служители в СПА, фризьорски салони, аптеки и представители в медиите.

По пътя си на мисионер, който разпространява експертизата на марката - експерт в грижата за коса, Diego докосва главите и сърцата на повече от 45,000 души по целия свят, предоставяйки истинско преживяване с Методът на Rene Furterer и иконичните му диагностика и масаж.

Всички тези скъпоценни преживявания в общуването с хиляди трейнери и клиенти сглобяват  професионалният опит на Диего Перез, който го вдъхновява да даде плод на една нова концепция в обучението за косата, която той нарича MASTER CLASS, и която дава възможност на клиентите да научат и да разберат по-добре своето персонално състояние на скалп/коса.

По време на проведения в салон SCANDALO - MASTER CLASS, Диего Перез ни пресъздаде в модерен стил създадения през 1957 година от стилистът René Furterer метод, който той нарича Etheirology - оригинална философия, изградена около здрав скалп и красива коса (етерология, от гръцката etheira, коса, и etheiro, за лечение).

Демонстрацията на метода ни потопи в парижката атмосфера на стилиста, където е започнало практикуването на този подход в първия му Hair Spa Saloon в Париж. Там той разработил трифазения метод „Подгответе, почистете и третирайте”, който предлага ритуал за персонализирана терапия, базиран на внимателно подбрани техники в съответствие с прецизна диагностика.

Щасливи сме, че в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата и хора от цял свят са гости на града, можем да им предложим късче френска елегантност и да ги потопим в тайните на красивата коса и здрав скалп.

И вие може да изживеете своята френска приказка със SPA ритуал у дома, с продуктите на RENE FURTERER, или да се насладите на истински релакс оставяйки професионалистите от салон SCANDALO да се погрижат за Вас.

Продуктите може да закупите от Аптеки 36,6 – Винаги близо до Вас!