Марица (Пловдив) за първи път ще пусне три вида абонаментни карти за предстоящите домакински мачове в Шампионската лига, Нaционалната волейболна лига Демакс и Купа България до края на сезон 2022-2023, написаха от клуба. 

VIP Gold Card 55 лв. – Тази карта ще дава възможност на притежателя да присъства на всички домакински мачове на Марица – Шампионска лига, Национална волейболна лига Демакс и Купа България. По време на мачовете от Шампионска лига притежателят на картата ще има запазено място на централната трибуна – С1 в зала Колодрума.

Silver Card 35 лв. – Картата ще даде право на притежателя и да присъства на всички мачове от Национална волейболна лига Демакс – редовен сезон + плейофи и Купа България.

Bronze Card 25 лв. – Картата е за всички домакинства на маричанки само в редовния сезон на Национална волейболна лига Демакс.

Картите могат да бъдат закупени, както по време на домакинските срещи на Марица, така и от онлайн магазина на клубния сайт. Ако поръчате картата онлайн доставката за град Пловдив ще се извърши безплатно от служител на Марица, а извън Пловдив ще трябва да направите заявка на телефон +359-886 001221 и ще получите картата в залата по време на домакински мач на клуба.

На този етап Марица ще има поне осем домакинства в НВЛ (цени на билетите от 5 лева) и три в Шампионската лига (цени на билетите от 10 лева). Входът остава безплатен само за ученици.

Абонаментната карта, както и разнообразие от клубни фен-артикули, можеш да закупиш в онлайн магазина тук.

За повече информация: +359-886 001221

Заб. Турнирът Купа България ще се проведе с четвъртфинални мачове и финална четворка – полуфинали и финал, а домакинът ще бъде обявен на по-късен етап. Марица може и да няма домакинства турнира, ако гостува в четвъртфиналите и не бъде домакин на финалната четворка.