Посрещачката на волейболните шампионки от Марица (Пловдив) Виктория Коева подписа първи професионален договор с клуба. Вики ще бъде част от шампионките през сезон 2023-2024 и ще помогне в битките в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.

През миналия сезон тя успя да спечели златен дубъл с Марица. Вики е трикратна шампиона на България и три пъти е печелила Купа България с Марица. През тази година Вики Коева спечели и шампионската титла при старшата.

Тя стартира кариерата си в Русе, за кратко е била и в школата на Левски (София), а в Марица пристигна през зимата на 2021г., където и прави своя дебют в женския волейбол.

Волейболистката на Марица получи и повиквателна за разширения състав на женския национален отбор по волейбол, който се готви за мачовете в Лигата на нациите.

Виктория Коева става втората волейболистка на шампионките през новия сезон. През тази седмица маричанки привлякоха първото си попълнение за сезон 2023-2024 - националката Борислава Съйкова.

ВК Марица (Пловдив) пожелава успех на Виктория Коева през новия сезон - нов златен дубъл и победи в Шампионската лига, написаха от клуба.