Вълната от контузии, която сполетя националния отбор по волейбол на България за мъже, засегна още един състезател. На снощната тренировка на държавния ни тим във Варна травма е получил централният блокировач Светослав Гоцев.

Светослав Гоцев е изкълчил левия си глезен на вчерашната тренировка. Блокировачът имаше същия проблем непосредствено преди заминаването си за Европейските игри в Баку, съобщи sportal.bg. Така Гоцев е вторият състезател след Тодор Скримов, който със сигурност няма да играе на финалите във Варна заради травма.

Селекционерът на България Пламен Константинов веднага е повикал Красимир Георгиев да се присъедини към тима ни и ще замени Гоцев в състава ни за финалите на Световната лига във втора дивизия във Варна (10 - 11 юли).


Теодор Тодоров, който е със счупен нос, може да се наложи да играе с маска или да пропусне двубоите от финалите. В последния момент ще се реши дали Тодоров ще вземе участие в полуфинала срещу Белгия. Двубоят е в петък от 17,30 часа.

Леки контузии на двубоите с Аржентина във Варна получиха и Андрей Жеков и Николай Пенчев, но те трябва да бъдат възстановени на 100% още за полуфинала срещу Белгия на 10 юли.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg