От ЦСКА ще улеснят привържениците, които искат да присъстват на мача от третия кръг на Лигата на конференциите срещу "Зоря" Луганск. Всички, които искат да присъстват на стадиона, ще могат да си направят тестове за коронавирус днес и утре, в деня на мача, на пунктове пред стадион "Българска армия".

От четвъртък в сила влизат нови мерки за ограничаване на заразата, според които на стадиона за мачове може да присъства всеки със "зелен сертификат" - документ, който се издава на хора, завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест. Той ще трябва да се предостави при влизане, заедно с билет.

За да улеснят феновете, от ЦСКА отварят 2 пункта днес - пред музея на стадион "Българска армия" и до фен магазина. Те ще работят от 12 до 19 ч. В четвъртък, от 11 ч. до началото на мача в 22 ч., ще работят и още 3 пункта пред националния стадион "Васил Левски".

За своите фенове "червените" са подсигурили и преференциална цена на тестовете - 10 лв. за антигенен тест. От клуба помолиха всички желаещи да се възползват от услугата, да го направят възможно най-рано, за да не стават струпвания пред пунктовете.

"Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00", съобщават още от ЦСКА.