Ръководството на ЦСКА обяви нов спонсорски договор. „Червените“ се разбраха със спортния концерн „Лото“, който ще облича тима от новия сезон. Интересното е, че шефовете на „Армията“ са отрязали мераците на „Найк“, които също са били вариант пред „армейците“.

От клуба разкриха, че договорът е за 3 години, а самите фланелки ще струват по 59 лева.

„Подписахме договор, който не е само партньорски, но може да се нарече и спонсорски, тъй като безплатното обличане е именно това, защото екипировките струват сериозни средства. Имахме оферта от „Найк“, но тази на „Лото“ беше по-изгодна. Разпространителната мрежа също оказа влияние. Няма да се наложи да правим магазини, тъй като нашият партньор вече е изградил. Те са около 15-16 и във всички ще има наши артикули. Очакваме приходите да се увеличат 4-5 пъти. Най-важното е, че всички фенове ще могат да си купуват“, каза Томов на специална пресконференция.

„Ще се увеличат не с проценти, а в пъти. Това до сега не е било така. Годишните приходи бяха на стойност 150 хил. лв., очакваме да станат 500-600 хил. лв.“, обяви на свой ред Александър Тодоров, изпълнителен директор на ЦСКА.

 

TrafficNews,bg