Ръководството на 31-кратните шампиони ухажват халфа с пари на ръка и по-високо месечно възнаграждение, за да го вземат на „Българска армия" за пролетния дял от сезона.

Контрактът на халфа с Ботев изтича през лятото и това е наклонило везните на  ръководството на „армейците" да преговарят с играча. В момента Томаш Иршак взима тавана на заплатите от 3000 евро в Ботев (Пд), а от ЦСКА му предлагат 5000 евро.

Със сигурност тимът от столицата ще трябва да преговаря с ръководството на „жълто-черните" и да се бръкне с някой лев за компенсация. От ЦСКА ще се опитат да продадат опорния халф Стивън Сънди, като на негово място ще привлекат Томаш Иршак.

В близките дни ще има среща между двете ръководства, но засега халфът се двоуми, тъй като обстановката в Пловдив му харесва, а нов отбор в чужбина не е в плановете му на този момент. За трансфер в ЦСКА съдейства и неговият сънародник Якуб Дивиш, който от лятото пази вратата на .червените".

От ЦСКА имат интерес и към капитана на пловдивчани Йордан Xристов. Не е изключено той да замени в ЦСКА почти отписания от Стойчо Младенов Апостол Попов.

TrafficNews.bg