Майк Тайсън няма намерение завръщането му на ринга да бъде еднократно действие и е готов за още мачове. След равенството с Рой Джоунс младши през уикенда, Железния Майк се закани да се справи по-добре в следващия си двубой, като призна, че много звезди са готови да се качат на ринга срещу него.

“Следващият път ще се справя по-добре. Можех още. Всичко, което направих, мога да го направя по-добре. С Божията помощ, на следващият мач ще съм по-добър. Много се радвам, че го направих. Искам пак. Небето ми е граница. Има много страхотни легенди, които проявяват интерес да се включат”, заяви Тайсън.

Той повдигна въпроса и за евентуален нов мач срещу Ивендър Холифийлд, от когото има две загуби в средата на 90-те години на миналия век.

“Може би Ивендър иска да поговори с мен, защото всеки път, когато моите бизнес партньори говорят с неговите, нещата не се получават добре. Не знам. Ако видите това, което сътворихме, ако на тези хора наистина им пука за доброто на Ивендър, щяха да направят така, че мачът ми да е срещу него. Може да направим друг, но, с когото и да работи, прецака нещата. Всичко е възможно. Счупихме всякакви рекорди. Сритахме задници, искам да продължа от чисто хуманитарна перспектива”, каза Тайсън.