Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сериозно обмисля да побългари тима, предава „Меридиан Мач".

След незадоволителните игри на „черно-белите" бизнесменът е вдигнал мерника на чужденците, които до този момент не оправдават инвестираните в тях средства. В списъка за гонене са вратарят Ел Харуби, Ясин Амрауи, Рашид и Умарбаев. За зимната селекция Христо Крушарски смята да заложи на трансфери от родното първенство или на българи, които са склонни да се върнат от чужбина.

Треньорът на тима от парк „Лаута" Илиан Илиев отново ще направи промени в стартовата единайсеторка. Специалистът е от тези, които не обявяват титулярите на последната тренировка и до последно всички в състава очакват шанса си да започнат двубоя. Предвид многото голове, допуснати от „черно-белите", защитата отново ще бъде в променен състав.

Радостната новина за специалиста е връщането в редиците на централния защитник Кирил Котев. Аут със сигурност са Аймен Суда и Паоло Серджо. В атака обаче отново ще са Мартин Камбуров и Дани Кики, които си свършиха работата и срещу Славия, но това в крайна сметка се оказа недостатъчно.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg