Нови билети за битката между Рони О‘Съливан и Марк Селби бяха пуснати от организаторите в Пловдив, поради изчерпване на досегашните количества. Цената на пропуските е 20 лева и ще бъдат за двубоя на 1 октомври, който ще се проведе в зала „Колодрума“ в Пловдив. Местата на тези билети ще бъдат зад пистата.

Освен тях са пуснати нови билети по 40 и 80 лева, които могат да имат по-малка видимост заради операторския телевизионен екип, но локацията им е централна, пише gong. Те могат да бъдат закупени от eventim.bg.

Феновете на джентълменската игра в Града под тепетата за първи път ще могат да наблюдават световните снукър звезди в своя град. Това провокира и големия интерес към билетите, които се изчерпаха още преди месец, като останаха няколко от най-скъпите пропуски за събитието.

Освен Рони О‘Съливан и Марк Селби, в Пловдив ще дойде и Михаела Таб, която за първи път ще стъпи на българска земя в своята кариера.

Билетите за шоуто в София са в ограничено количество като в зала „Универсиада“ вече няма от най-скъпите ВИП билети по 150 лева. Желаещите да се сдобият с тях могат да го направят от сайта на Евентим и всички техни партньори. Рони О‘Съливан и Марк Селби ще играят за първи път един срещу друг в новия формат на турнира Eleven 30 – играе се до победа в 6 фрейма като всеки състезател има по 30 секунди за удар.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg