Официално стана ясно, че двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория ще бъде с публика. Точно 1000 фенове ще могат да присъстват на двубоя и да изгледат на живо сблъсъка между двамата за световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO. 

Срещата е насрочена за 12 декември и ще се състои в “Арена Уембли”.

Билетите са на цени от 100 до 1000 паунда за ВИП места. Пускането на билетите ще стане в петък в 10:00ч. и ценните хартийки могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

В залата няма да бъдат допускани хора, които са имали положителни тестове за коронавирус две седмици преди съитието. Публиката ще трябва да посочи номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носи маски.

“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития, заяви Еди Хърн, управляващ директор на “Мачрум”. 

Припомняме, че от днес в Англия падна наложеният локдаун и страната е разделена на три зони. Лондон на този етап е в средната зона, която се допуска до 1000 зрители на закрити пространства. Ще бъдат върнати и феновете на част от стадионите. Като в Лондон те ще бъдат по 2000 души на двубой.