Университетският футболен отбор на Рътерфорд Райдърс удари на камък в опита си да привлече апетитен и леко скандален спосор, пишат от sportonline. Скромният тим бе на крачка от договор за спонсорство с порно сайта Pornhub, но в последния момент Кент Юнивърсити забрани логото на фланелките.
Всичко започнало, когато от Рътерфорд решили да сложат на шега името на сайта върху екипите си. В последствие от Pornhub се свързали с отбора и предложили истинско спонсорство.
Говорителят на висшето учебно заведение предупредил отбора, че ще тимът ще бъде изключен от първенството, ако сделката стане факт.
„Ние се опитваме да разберем защо има проблем. Отборът по крикет е спонсорират от фирма, чийто продукти са за възрастни. По мое мнение, решението се взима от хора от Кент Спорт, които си нямат представа какво е приемливо в обществото. Трудно е за футболните отбори да си намерят спонсори. От Кент Спорт и Рътерфорд отказаха да ни дадат пари. Ясно е, че от Pornhub го направиха, за да привлекат внимание. Не съм срещнал някой, който да мисли нещо друго, освен че е забавно“, призна играч на тима.

 

Неделин Петров