Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа показа любопитни кадри преди битката с Кубрат Пулев през декември. Британският боксьор защити коланите си, след като нокаутира в деветия рунд българския шампион. 

Но преди мача се вижда, че българинът е изключително надъхан. Ръмжи на Ей Джей и се заканва, че на следващия ден ще покаже кой кой е. "Нали си голямата работа, моето момче. Утре, утре, утре...", подскача ентусиазирано българинът.

"Не, не съм голяма работа. Ти си големият Пулев", отвръща британецът.

"Срещнах Пулев преди няколко години, преди първия ни мач, който не се състоя - разкрива Джошуа. - Тогава той бе тих и спокоен, нямаше големи приказки. Но и аз бях непобеден тогава. Сега, когато се изправихме в Лондон отново един срещу друг, аз бях загубил вече веднъж и той изведнъж бе много самоуверен, много шумен и мислеше, че ще ме победи и срине. Той не е случаен, печелил е европейска титла, има доста постижения и бе побеждаван само веднъж, при това от Кличко. Аз знаех, че той е сериозен съперник. Не е някаква YouTube сензация. Той се бие за семейството си, за покойния си баща, за хората в страната му. И аз знам, че това е силна мотивация. Уважавам това", заяви Джошуа за българина.