Мартин Камбуров, който бе разследван за черно тото не е спрял с хазарта, забеляза репортер наTrafficNews. Легендарният нападател на Локомотив Пловдив закупи 23 лото фиша преди няколко дни от павильон на известна фирма, монополист в търговията по спирките от градския транспорт в Пловдив. 

,,При късмет Марто ще спечели над 1 милион. Нищо чудно да стане новия собственик на Локомотив Пловдив'', коментираха свидетели на необичайната покупка. 

Преди време Мартин Камбуров коментира тежката ситуация около клуба. 

"Засега няма никакво развитие около намирането на нов собственик, така че нещата остават по старому. До колкото знам, има някакви срещи, водят се разговори, но няма нищо конкретно. Трудно е във време на криза. Със сигурност това безвремие в Локомотив не е добре. Неяснотата е най-лошото нещо за един клуб. А сега трябва да се правят лагери, селекция... въобще не се знае какво, как и защо. Объркано е, но нямаме друг избор. Съобразяваме се с нещата, стискаме зъби и продължаваме напред. Не съм си тръгнал. Ще остана и през пролетта. Стига да се намерят хора, които да помагат на Локомотив Пловдив, ще се справим. А аз мисля, че ще има такива хора. Локомотив Пловдив не заслужава такава съдба. Неяснотата обаче плаши по-младите. Нормално е да искат да си търсят бъдещето някъде, където има сигурност. Ако имахме спонсор можеше да сме в топ 6. Имаме потенциал, но нямаме основата. Сега ще се борим за оцеляване.

 Камбуров бе един от деветимата души, които бяха задържани покрай разследването за уредени мачове в българския футбол.


Сред тях бяха защитникът на националния отбор и втори капитан на ЦСКА Александър Тунчев и бранителят на "Черно море" Кирил Котев.

Започна досъдебно производство "във връзка с информация за дейността на група лица, занимаващи се манипулиране на спортни събития". Според МВР "може да се предположи, че деветимата са съпричастни към дейността на групата".

 

TrafficNews.bg