Марица (Пловдив) пристигна в най-големият град в Турция - Истанбул, където, утре българският шампион ще изиграе своята четвърта среща в груповата фаза на Шампионската лига за този сезон срещу турския гранд Фенербахче Опет (Истанбул).

Маричанки тръгнаха тази сутрин от Пловдив и пристигнаха следобед в Истанбул.

13 от волейболистките на българския тим очакват с настроение четвъртата среща от Група D на Шампионската лига. От отбора отсъства Силвана Чаушева, която поради здравословни причини не пътува с отбора. Към отбора се присъединиха и най-младите волейболистки на тима Елена Коларова и Ива Дудова, които чакаха маричанки в Турция, където участваха на Балканиада с националния отбор до 17 години и завоюваха бронзови медали.

Маричанки проведоха и първата си тренировка на турска земя в 17:30 б.в. Тренировката се проведе в зала Бурхан Фелек, където ще се играе и утрешният сблъсък, а маричанки отседнаха до хотела, който е свързан към залата. За утре сутрин е планирана още една тренировка.

Двубоят Фенербахче Опет – Марица ще се играе утре, от 18:00 б.в. в зала Бурхан Фелек. Срещата ще бъде излъчена пряко по Max Sport 1, в Ютуб канала на ЦЕВ, както и онлайн по EuroVolleyTV.