Локомотив (Пловдив) посреща у дома Черно море в среща от 11-ия кръг на родния шампионат. Двубоят на „Лаута“ е от 17:30 часа, тази вечер.

Двата отбора са рамо до рамо в горната част на класирането с равен брой точки - "черно-белите" са четвърти, а варненци са на пета позиция.

омакините определено знаят как да печелят точки този сезон, без да има нужда да вкарват много попадения. Четири от шестте победи за пловдивчани са с 1:0, а равенството им бе спечелено с нулево реми. Това говори достатъчно. У дома "черно-белите" безгрешни до момента и те ще се опитат да запишат нова победа пред своите фенове.

Черно море от своя страна е най-добрия гост в лигата след лидера Лудогорец. Така че, ако не видим успех за Локо изненадата няма да е много голяма.

Букмейкърите определят леко преимущество за "черно-белите". Betano предлага ставка 2,74 за победа за пловдивчани, а за гостите 3,07 коеф. Равенството съответно е 3,24 коеф.

Очаквано пазарите са много голове в срещата са много високи - попаденията са кът в мачовете и на двата тима. Все пак, ако смятате да пробвате изненада, то коефициентът за над 2,5 гола е 2,55.

Логичен залог, който може да ви донесе голяма печалба, е успех за Локо с точно един гол. Всички победи на тима този сезон са именно такива - 6 от 6. Коефициентът за това е 4.05

Предвид очакваната според статистиката ниска резултатност може да се опитат някои варианти на точен резултат - 1:0, 0:0, 0:1. Ставките за тях са съответно 6,9; 6,4 и 6,4 коеф. 1:1 също не е за пренебрегване. Вижте повече оферти на страницата на Betano.