Както още вчера PlovdivDerby.com ви съобщи, човекът, който е извадил езика на момчето, се казва Симо. Днес живущи в квартала, в което се намира заведението, ни разкриха, че Симо е привърженик на Локомотив Пловдив и е чест посетител на въпросното барче. Той е на средна възраст около 40 години и само неговата намеса е спасила живота на момчето, което е щяло да се задуши, след като си е глътнало езика.

rpu011Цяла нощ пък Първо районно управление в Пловдив работеше на пълни оборите, разказват пред PlovdivDerby.com таксиметраджии. Повечето прозорци на сградата светели, а патрулки постоянно карали младежи за разпити.

Шестима са вече арестуваните фенове на Локомотив (Пловдив) за побоя над десетокласника от Руската гимназия в Пловдив, съобщиха от полицията. Всички са непълнолетни и са задържани за 24 часа. Днес продължават процесуално-следствените действия, не е изключено да има още арести.

Image2

Днес пребитият зверски Румен Койчев ще застане очи в очи с част от нападателите си, за да ги разпознае. На арестуваните ще бъде повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Те ще бъдат осъдени в рамките на един или два месеца.

TrafficNews.bg