С минимални изключения всички съвременни сайтове за спортни залози разполагат и с мобилна услуга. В ерата на мобилните технологии и устройства е напълно нормално повечето модерни букмейкър да предлагат и специално разработена за целта апликация. Водещите компании в сектора следват тази тенденция, благодарение на което днес разполагаме с опции като модерното приложение бет365, за да поставяме своите прогнози за спорт в движение по максимално най-удобния за нас начин.

В действителност, приложенията разполагат с редица предимства пред бетинг мобилните страници. Всички доказателства за тях са налични и лесно забележими именно в мобилната услуга на Бет365. Най-големият великобритански, а и може би най-популярният в цял свят букмейкър предлага на своята аудитория избор за това как да залага в движение. Потребителите на Бет365 могат да използват мобилната страница с достъп от всякакъв браузър, но също така и да свалят и инсталират специално разработена апликация. Всъщност, апликациите на Бет365 са две – една за Apple устройствата и една за Android потребителите. И двете обаче на практика са идентични. Единствената разлика между тях системата, с която са съвместими. Нещо повече – и Apple, и Android Бет365 приложението разполага с всички доказани предимства пред Бет365 мобилната версия.

На първо място, мобилното приложение позволява много по-бърз и лесен достъп до платформата. Всеки, който разполага с акаунт в Бет365 може да влезе в него през апликацията само с едно докосване до иконата му, която след инсталация се появява на началния екран на мобилното устройство. Веднъж логнали се в своето приложение, системата ще запомни вашите данни и за следващите пъти няма да е нужно да изписвате потребителско име и парола. Обратно, за мобилната страница трябва да отваряте браузър, да изписването URL адреса на сайта или да го търсите, изписвайки името на бранда. Всеки път ще трябва и да въвеждате своите данни за вход.

На второ място, мобилната апликация на Бет365 хаби много по-малко мобилни данни. Това означава, че ако сте с ограничен мобилен трафик би следвало да предпочетете апликацията пред мобилната страница. Хората, които са подписвали абонаментен план с лимити в обема на мобилния трафик рано или късно ще изпитват затруднения в използването на мобилния сайт на Бет365. Ето защо за тях е по-удачно да изберат мобилната апликация.

На последно място, приложението на Бет365 разполага с една специална функция, която не е налична в страницата за залози от разстояние. Става въпрос за така наречените известия. Това са съобщения, които Бет365 апликацията ще ви изпраща в реално време за най-важното, свързано с платформата. Като започнем от последните новини, свързани с компанията, преминем през всичко, случващо се на терена на събитието, на което сте поставили залог и стигнем до напомняне да погледнете уредените си електронни фишове, а дори и известия за горещи и актуални промоции.

Трябва да отбележим обаче, че по своя обхват от услуги, бетинг опции и пазари, както и казино предложения, платежни методи, възможност за регистрация на акаунт и управлението му приложението и страницата на Бет365 са напълно идентични. Ето защо, когато се чудите на коя система да се доверите, въпросът се свежда до вашия личен избор.

И в двата случая – залагане през разстояние – е редно да спазвате принципите и правилата за честна и справедлива игра.