Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев даде пресконференция преди шампионатния мач с Лудогорец в неделя от 21:15 часа на „Лаута”.

“След загубата във Варна е нормално да няма настроение, както преди това. Хубавото е, че в футбола имаш поправка веднага с нов мач следващата седмица. Не трябва да има паника“.

„Нямаме контузени, с изключение на Суда. Рашид вече е картотекиран. Предстои да изберем състава за мача. Може би ще направим промени от предния мач. Имаме много мачове, първенството е много дълго както казах. Има много мачове и ще дам шансове на всички да се докажат.

За мен е по-добре да има повече мачове. Виждате каква е ситуацията, по-добре е да сме в игрови ритъм. Не мисля, че Лудогорец ще имат проблем да играят срещу нас, независимо, че са имали мач в Шампионска Лига преди това. Честитим им класирането, радващо е, че има участник от България в този турнир.

Миналата година играхме добре срещу тях, така че ги познаваме. В тези мачове си личи футболистите дали имат характер и какво е тяхното ниво.

Надявам се, в неделя вечер да се съберат хора, да дойдат и да ни подкрепят. Има предпоставки да стане добър мач.

„Някои хора се представят под нашите очаквания. Не поглеждам към конкретни играчи, има четирима защитници, така че не можем да виним точен футболист. Атаката е зависима от защитата, така че е важно тя да играе добре. Вината не е само на защитниците, а на целия отбор и винаги съм казвал, че ако някой сбърка и един пас, то аз съм виновен, а не някой друг.“

Още новини ТУК

TrafficNews.bg