Григор Димитров беше влязъл в прекрасна серия преди 2 години - стигна до топ 10 на света и игра първия си полуфинал на „Уимбълдън”. В момента обаче българинът няма този голям късмет. Хасковлията е далеч от завидната си върхова форма, която ни демонстрираше.

Пред сайта на мъжката тенис асоциация българинът признава, че е прекарал доста време в търсене на своята идентичност на корта и извън него. Сега партньорството с новия треньор Дани Валверду очевидно дава резултат.

"Хубаво е, че работя с Дани и има някой, на когото мога да разчитам и да споделя всичко. В последно време свършихме доста работа. Дори след мачове работим върху малките детайли от играта. Опитвам се да ставам по-добър с всеки измил ден. Вярвам, че все още не съм достигнал потенциала си", смята Димитров.

Резултатите наистина са мигновени. След като падна до №40 в ранглистата, Григор игра полуфинал в Синсинати и ще бъде поставен под №22 на US Open.

Гришо няма да може да разчита на подкрепата на своята половинка - Никол Шерцингер - по време на US Open.

Красавицата се готви за старта на поредния сезон на английския X Factor, където тя е част от журито.

Никол се завръща на Острова, като призна, че е накарала автора на формата - Саймън Коуел - да "продаде душата си на дявола", за да я убеди отново да приеме работата.

X Factor в Англия стартира на 27 август, а US Open започва на 29 август.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg