Фенове на Ботев Пловдив посрещнаха общинските съветници на първата им сесия

Бултрасите напомниха, че няма да се откажат от строежа на Колежда

Пловдив
21.11.2019 09:43 1195 3
Фенове на Ботев Пловдив посрещнаха общинските съветници на първата им сесия

Фенове на Ботев Пловдив пиха кафе тази сутрин пред Общински съвет в Пловдив. Те дойдоха, за да напомнят, че няма да се откажат от стадиона и изразиха притеснение, че има огромно забавяне в строително-ремонтните работи по спортното съоръжение. Футболните запалянковци имаха и кратък разговор с кмета Здравко Димитров и районния кмет на "Централен" Георги Стаменов.

Пред тях те настояха по никакъв начин да не се допуска разваляне на концесионния договор за Колежа. Поредният акт на защита на Колежа беше организиран неофициално, а феновете, които първоначално се готвиха да влязат на първата сесия на Общински съвет, все пак останаха пред сградата.

"Няма да нарушаваме работата на местния парламент още на първата му редовна сесия, но ще сме тук и следващата седмица и ако не видим действия от страна на властта, следващия път ще влезем и ще отправим исканията си в залата", посочиха феновете.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

Жан 10:43, 21.11.2019

ми да съберат по 5 лв и да го построят, след това да го дарят на общината.

Oтговора0
коментар

Стягайте опинците 11:19, 21.11.2019

Браво на тези фенове. Пожелавам на всеки клуб да има фенове като тези. А на общинарите - спомнете си какво стана с Христолов и се питайте искате ли пак подобни ексцесии. Искате ли имената си на графити из цял Пловдив и фамилиите ви очернени завинаги?

Oтговора0
коментар

Тракия 13:56, 21.11.2019

Който си е сложил парите под дюшека, да инвестира. Парите трябва да се въртя, а не да се кътат.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина