Един от най-големите български акробати Енчо Керязов подари 100 билета за "Нощ на звездите" на Спортното училище "Васил Левски". На церемонията присъства кметът на Пловдив Здравко Димитров и директорката на училището Ружка Генова. 

Събитието се състоя в двора на училището, а от ръководството бяха организирали празник с музикални изпълнения. 

Енчо Кeрязов и Здравко Димитров поздравиха децата и им пожелаха да постигнат много спортни успехи за в бъдеще. От училището изпратиха подаръци на Енчо Керязов и Здравко Димитров. 

Събитието "Нощ на звездите", което се организира от фондацията на Енчо Кeрязов отново ще се проведе в Пловдив - тази сряда, 1 юни на Античния театър.

"Много съм доволен, че събитието отново е в Пловдив искам да благодаря на Общината за подкрепата. Събитието е много мащабно. Само на сцената ще се появят 280 артисти. Има изключително голяма организация за събитието и с него са свързани много хора. Очаквам една страхотна нощ. Надявам се всички призьори, които са номинирани в различните категории да бъдат лицето на България за в бъдеще. Радвам се и че Йосиф Миладинов, който е възпитаник на Спортното училище в Пловдив също е в топ 3 в нашата класация и в сряда ще видим дали ще спечели. Надявам се да остане в Пловдив събитието. До средата на юни ще стане ясно дали и догодина ще останем в Пловдив. Нямаме шанс да отложим събитието, защото буквално на следващият ден артистите тръгват по други точки на света. Атмосферата в Античния театър е незаменима. Подкрепата на хората е много важна за нас. Билетите за събитието свършиха и театърът ще е пълен. Обработихме много над 500 номинации в различните категории. Радвам се, че не съм в комисиите по избора, защото щеше да ми бъде много трудно да отсея такива таланти", заяви Енчо Керязов пред TrafficNews.