Вече са ясни първите четири тима, които си осигури място в осминафиналите в Шампионската лига. Това са Барселона, Ювентус, Челси и Севиля. 

Барселона не срещна трудности и победи с 4:0 като гост Динамо Киев. Головете за каталунците отбелязаха Дест в 52-та минута, Браитуейт на два пъти в 57-та и 70-та минута от дузпа и Гризман в добавеното време. 

Ювентус се измъчи сериозно срещу Ференцварош у дома, но все пак победи и си осигури място на осминафиналите. Узуни откри в 19-та минута, но Роналдо изравни 35-та минута. Морато във добавеното време на мача успя да класира Юве към елиминациите.

ПСЖ победи РБ Лайпциг, а Неймар в 11-та минута от дузпа реализира победното попадение.

Манчестър Юнайтед си върна за загубата от Истанбул ББ в Турция и победи в Англия с 4:1. Бруно Фернандес отбеляза на два пъти, а третият гол беше отбелязан от Рашфорд от дузпа. Туруч в 75-та минута върна едно попадение за гостите, а крайния резултат оформи Даниел Джеймс в добавеното време. 

Ето и останалите резултати от мачовете тази вечер: Краснодар - Севиля 1:2, Рен - Челси 1:2, Борусия Дортмунд - Брюж 3:0, Лацио - Зенит 3:1.