Един от промоутърите на Кубрат Пулев - знаменитият Боб Аръм - заяви, че е видял голяма слабост в Антъни Джошуа и прогнозира победа с нокаут за българина. Дългоочакваният сблъсък за три от четирите шампионски пояса в тежка категория ще се проведе на 12 декември в Лондон.

"Едно е да се боксираш и да обикаляш по ринга, да се правиш на Мохамед Али, когато срещу теб е дебелакът Анди Руис, но ще бъде съвсем различно срещу намиращия се в отлична физическа форма Пулев,а и той е много добър боксьор” каза Аръм. Той допълни, че  Кубрат ще може да се справи с боксовите умения на Джошуа и ще намери възможност да го нокаутира.

„Пулев има способностите да притисне Джошуа в ъгъла и да го нокаутира, така че не само очаквам победа на Кубрат, но и победа с нокаут. Аз бях промоутър на Анди Руис в 30 негови битки и през повечето време му беше трудно да свали опонентите си със силата си. Това ми подсказва, че Джошуа има голяма слабост и тя е, че не може да понесе удар в главата. Не съм глупак и говоря каквото виждам - видях Джошуа нокаутиран, паднал на за*ника си и тотално победен не чак толкова отдавна", каза промоутърът на Кобрата Аръм, цитиран от BoxingNews24.com.