Старши треньорът Люпко Петрович изненадващо си тръгна от ЦСКА. След загубата от Берое той заяви, че бъдещето му ще се реши на среща с президента Гриша Ганчев. Последният заяви, че сръбският специалист остава на поста си, но днес настъпи пълен обрат. Ето какво се казва в официалното съобщение на сайта на ЦСКА:

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович занапред няма да бъде начело на отбора. След среща със собствениците на клуба, той декларира намерението си да напусне поста, поемайки своята отговорност за представянето на тима. Въпреки опитите на ръководството да го убедят да не прибързва с решението си, сръбският специалист бе категоричен в желанието си, което в крайна сметка бе уважено. В предстоящата среща с Витоша (Бистрица) в събота червените ще бъдат водени от досегашните му помощници в треньорския щаб. ЦСКА благодари на Люпко Петрович за досегашната му всеотдайна работа и му пожелава много успехи занапред!

В щаба на Петрович до момента попадаха Добромир Митов, Милош Крушчич, треньорът на вратарите Ивайло Петров, както и кондиционият треньор Кирил Динчев.