Юношата на Локомотив Пд Ияд Хамуд за пореден път се прояви за отбора до 18 години на Шефилд Уензди. Националът до 18 години записа гол и асистенция при успеха с 5:0 над Бирмингам Сити в шампионата при подрастващите в Англия. Този път роденият през 2001 година Хамуд игра като плеймейкър, а не като нападател, но се справи блестящо.

Той отбеляза втория гол в 23-ата минута след контраатака, която премина през О'Брайън, Шоу и Дауду. Юношата на Локо пое топката около дъгата, освободи се с финт от защитник и с левия крак технично я прати до гредата без шанс за вратаря. 10 минути преди края на мача гостите от Бирмингам изпълниха корнер, но топката им беше отнета. Тя попадна в родния национал, който технично я продължи за О'Брайън, за да се стигне до 5:0.

След този резултат юношите до 18 години на Шефилд Уензди са на второ място в Лигата ПДЛ-Север с 39 точки от 19 мача. Пред тях е Лийдс с 40 точки от 18 мача, а съперникът им от тази среща Бирмингам е на 6-а позиция с 24. Другите два отбора след Уензди са Нотингам Форест с 38 точки и Бърнли с 35, като именно първите четири ще си оспорват двете места, даващи право на участие в плейофите за титлата.