Отборът на Супер Старс грабна златото  на детския блиц турнир  Атрим Къп 2019 ,който се проведе в зала Атрим Арена в Пловдив. В турнира взеха участие 12 отбора от набор 2009 г., като академия Супер Старс участва с два тима. В груповата фаза Супер Старс 1 след изиграни 5 мача с 4 победи и една загуба се класира на първо място в група А и продължи в златния поток. Там изигра отново 5 мача, записвайки 4 победи и 1 загуба, и отново завърши победител в групата. На финала момчетата на треньора Атанас Любенов победиха Ботев с 1:0 в драматичен и оспорван мач.

Вторият отбор на Супер Старс записа 2 победи над отборите на Пловдив Сити и Марица и 3 загуби в груповата фаза, класира се на 4-то място и продължи участие в сребърния поток. В него с 2 победи, 1 равенство и 2 загуби остана на 3-та позиция. В последния ден от турнира Супер Старс 2 игра в малкия финал, но след равенство в редовното време загуби при изпълнението на дузпи от отбора на Кронос 1 и се класира на 4-то място.

Футболистите на Супер Старс спечелиха и индивидуални призове. Петър Петров стана най-добър вратар на турнира, а Симеон Петров и Кристиян Желев се отличиха като най-точните стрелци и грабнаха приза за голмайстори с по 9 попадения.